k%C3%A4silaukku-normal.jpg

 

Olen sekä vaatefriikki että käsilaukkufriikki. Mielestäni asukonaisuuden kruunaa hieno käsilaukku. Käsilaukkuun mahtuu kätevästi tietenkin lompakon, kännykän ja avainten lisäksi kosmetiikkaa......... Pyrin ostamaan itselleni mahdollisimman näyttävän sekä tilavan käsilaukun. Harrastuksiini kuuluu siis aktiivisen muodin seuraamisen lisäksi roskaromaanien sekä elämänkertojen lukeminen. Käsilaukkuni tulee olla siis tarpeeksi tilava, jotta voin ottaa mukaan haluamani kirjan minne ikinä menenkin.

Tänään näin vapaapäivän ratoksi päätin istahtaa tietokoneeni ääreen ja tehdä katselmuksen pariin mielenkiintoiseen nettikauppaan, josta löytyy muodikkaita käsilaukkuja vaativankin kuluttajan tarpeisiin. Mielestäni käsilaukun tulee sopia väriltään sekä tyyliltään asusteeseen. Jos siis menojalka vipattaa ja tahdon lähteä lauantai- illan kunniaksi liikenteeseen, valitsen pienen ja siron käsilaukun. Jos vaatteissani on kiiltävää pintaa, haluan tienkin käsilaukkuni sopivan tähän tyyliin.

Päivällä, kun olen töissä pankkiiriliikkeessä, valitsen mustaan ja klassisen tyylikkääseen jakkupukuuni soveltuvan mustan käsilaukun. Kun illalla lähden salille treenaamaan raskaan työpäivän päätteeksi, valitsen mukaani  pinkin treeniasuuni sopivan käsilaukun. Kuntosali, jota käytän on lähellä kotiani, joten minun ei tarvitse kuin vaihtaa treenivaatteet päälle ja ottaa vaihtovaatteet mukaani käsilaukkuuni.

Mutta mennäänpä asiaan:

Ensimmäinen verkkokauppa, jonka tarjonnan haluan tarkistaa on tämä kaikkien tuntema Zalando Haluan tänään löytää sieltä pienen ja sievän  bling blingiä täynnä olevan käsilaukun. En löytänyt Zalandosta aivan bling blingiä täynnä olevaa laukkua, mutta näyttävän iltalaukun löysin kuitenkin. Löysin Gaudi- merkkisen  käsilaukun, joka on näyttävää eläinkuosia. Siitä löytyy myös erillinen kännykkätasku. Rakkaat blogini seuraajat,täältä pääsette ihailemaan valintaani. Laukku irtoaa matkaan alle satasella!

Ostin vähän aikaa sitten uuden jakkupuvun, joten haluan täydentää jakkupukuani tyyliin sopivalla käsilaukulla.Surffataampa seuraavaan kauppaan. Eipä tarvinnut kauan etsiä. Löysin tyylikkään, uuteen jakkupukuuni sopivan käsilaukun täältä

Verkko on puolillaan muotiblogeja. Nyt on pakko käydä tsekkaamassa, onko jokin uusi ja mielenkiintoinen muotiblogi jäänyt huomiota vaille.Tästä löytyy inspiroiva käsilaukkumuotia käsittelevä blogi.

Palaillaan taas!

Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille!