Heippa! Joko on ensikesän uima-asuhankinnat tehty? Jos ei ole, niin kannattaa miettiä hetki sitä omaa vartalotyyppiä ja millaiset bikinit tai uimapuku sitä imarteleekaan. Itsellenihän kävi nimittäin niin, että ostin vuosikausia ihan vääränlaisia uima-asuja, ja valitin että vartaloni ei ole tiimalasi ja plaaplaa.. Kunnes kaverini ehdotti että kokeilepa erimallisia bikinejä, niin voit vähän huijata silmää.

Ensiksi ota selville, minkä mallinen vartalosi on. Se käy kätevästi vaikkapa täältä.

Jos olet vartaloltasi hyvin hoikka, kannattaa suosia värikkyyttä ja vältellä mustaa (se pienentää entisestään). Topatut tai poimutetut yläosat voivat olla hyvä vaihtoehto, niinkuin hipster-mallinen alaosakin. Halterneck-yläosa on cool, mutta vältä hyvin matalia alaosia ja pystyraitoja!

Päärynävartalo taas voi tasapainottaa vartalon erisuhtaisuutta eripari-bikineillä, korkeavyötäröisellä alaosalla tai topatulla yläosalla. Vältä alaosassa pallokuoseja ja lantiolla olevia yksityiskohtia.

Kartiolle suositellaan syvää V-pääntietä ja katseenvangitsijoita alaosassa. No-no lappuyläosille, halterneckille tai katseenvangitsijoille hartioilla!

Omena tahi timantti taas suosii tummia värejä, ja voi kokeilla toppimaisia yläosia. Ei pieniä lappubikineitä tai naruolkaimia.

images.jpg

 

 

Kaikille vartalotyypeille löytyy bikineitä, ja kaikilla on hyvä bikinivartalo!

 

Lisää vinkkejä englanniksi täältä.